Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση του Π.Σ. Θεσσαλίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τις επιθέσεις Μπέου και δημοτικών συμβούλων σε δημοσιογράφους

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την πρωτοφανή επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου και μέλους του Συμβουλίου Κατερίνας Τασσοπούλου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

“Η Κατερίνα Τασσοπούλου μήνυσε τον πρώην Δήμαρχο Βόλου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Κατά την αναμονή της δίκης του Αχ. Μπέου και ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου αυτή και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας Δημήτρης Χορταργιάς, αφού προηγήθηκαν στημένα και μεθοδευμένα επεισόδια μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, συνελήφθησαν μετά από μήνυση που υπέβαλλαν ο πρώην Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Πιστεύουμε ότι πέρα από την επίθεση εκφοβισμού και προσπάθεια φίμωσης της τοπικής δημοσιογραφίας, οι τραμπουκισμοί και προπηλακισμοί εναντίον δημοσιογράφων είναι φασιστικές συμπεριφορές στις οποίες πρέπει να αντιδράσει όλη η δημοκρατική κοινωνία του Βόλου”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ