ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΑΟ Η ΑΕΛ

Σε ρυθμούς ΠΑΟ και αφήνοντας πίσω της τον αποκλεισμό του κυπέλλου κινείται πλέον η ΑΕΛ, ενώ χωρίς απρόοπτα εξελίχθηκε η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών αφού και ο Νίκος Γκόλιας πήρε κανονικά μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται πως ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί πάντα ο Βαρέλα, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν και πάλι οι τραυματίες Αβραάμ, Μασούρας και ο ασθενής Σουλιώτης. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο (17/12), με ανοιχτή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο AEL FC ARENA κι αφού προηγηθεί στις 11.15 π.μ. η τέλεση αγιασμού.

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Τις ώρες και ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής, ανακοίνωσε η Super League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στις 15:00 την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη

ΑΥΡΙΟ Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει την πρόσκληση που απηύθυνε από την 25η Νοεμβρίου, για την τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 17/12 στη 13.00 το μεσημέρι στα γραφεία της.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ