ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

Άναψε χθες το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην Ελάτεια του Δ.Τεμπών. Εκεί ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος δημιούργησε μια ωραία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα με το χριστουγγενιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους .

Το άναμμα του δέντρου έγινε από το Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο, τον Πρόεδρο του Μ.Ε.Σ Ελάτειας και Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρο Ζάρρα και τον Πρόεδρο τις Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνη Γκανάτσιο.

Ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ Ελάτειας κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το Δ.Σ του Συλλόγου καθώς και τον κόσμο που είναι δίπλα στον Σύλλογο έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές, ακόμη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Καρατέγο που αυτά τα δυο χρόνια  βρέθηκαν μαζί στο τιμόνι του οργανισμού .

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους δημότες και μια νέα χρονιά ελπιδοφόρα με υγεία. Ακόμη ευχαρίστησε τον Μ.Ε.Σ Ελάτειας για την πρόσκληση αλλα και για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Χαιρετισμό πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος , και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνης Γκανάτσιος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αρχιμανδρίτης π.Πορφύριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Τσεργάς, Κώστας Νταφούλης και Αστέριος Σαΐτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Μανώλης και Γεώργιος Νικολάου, το μέλος τοπικού Συμβουλίου Ελάτειας κ. Θ. Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων του Δ.Τεμπών .

Στο χώρο της εκδήλωσης προσφέρονταν από τα μέλη του Συλλόγου μελομακάρονα κουραμπιέδες, ποτά αναψυκτικά διαφορα γλυκίσματα καθως και ζεστοί λουκουμάδες, και εδέσματα  απο τους Σέφ Νίκο και Πάνο Χαΐντούτη.

Παράλληλα ο Άι Βασίλης (Ιωάννης Κακαρδάκης ) μοίρασε δωράκια στους μικρούς μας φίλους .

Οι φωτογραφίες είναι της νεαρής φωτογράφου Εύης Ζάρρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ