«ΔΙΠΛΑ» ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ

Με την ήττα του πρωτοπόρου Ηρακλή Λάρισας από τα Βούναινα με σκορ 2-1 «σημαδεύτηκε» η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ, με τον Κίσσαβο Συκουρίου να εκμεταλλεύεται το «στραβοπάτημα» μειώνοντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς.

Σπουδαίες νίκες εκτός έδρας σημείωσαν ο Δαμασιακός και ο Αμπελωνιακός απέναντι σε Αναγέννηση Πουρναρίου και Δόξα Ραχούλας αντίστοιχα.

ΑΝΕΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ

Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Δαμασιακού που πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Πουρναρίου επικρατώντας με 1-3, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάνοντας και πέναλτι με τον Τσιάλτα!

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 32’, ενώ ο Ραπτοτάσιος μετά από όμορφη ενέργεια κέρδισε πέναλτι στο 40’ με τον Τσιάλτα να αποτυγχάνει να ισοφαρίσει καθώς η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι για να καταλήξει άουτ!

Πιο σοβαρός και αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος ο Δαμασιακός έφερε το ματς «στα ίσα» στο 52’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Λέτσιου, ενώ στο 60’ ο Ραπτοτάσιος έκανε την ολική ανατροπή γράφοντας με σουτ το 1-2 για την ομάδα του.

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 79’ ο Καρατζόλης, που είχε περάσει 10’ λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή, όταν με ωραίο σουτ έγραψε το 1-3, ενώ λίγο πριν (70’) σπουδαία ευκαιρία έχασε ο Λούτσος που εξουδετερώνοντας και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα άουτ!

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Γκάπας, Μπακαϊνης, Οικονόμου (85′ Καλογιάννης), Λέτσιος Κ., Ντόκος, Τσιάλτας, Λέτσιος Γ. ( 70′ Λέτσιος Σ.), Μόκας, Ραπτοτάσιος, Δούκας (69′ Καρατζόλης), Λούτσος

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Με δύο τέρματα του Πατρίκου στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπελωνιακός, έχοντας στο τιμόνι το γυμναστή της ομάδας Γ. Παπαδημητρίου και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Β. Γιοβανόπουλο, πέρασε από την έδρα της Δόξας Ραχούλας επικρατώντας με 0-2.

Σε ένα «κλειστό» παιχνίδι όπου τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες ο Αμπελωνιακός χρειάστηκε μόλις 10’ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να «καθαρίσει» την αναμέτρηση.

Το «γόρδιο δεσμό» έκοψε στο 70’ ο Πατρίκου με σουτ από πλεονεκτική θέση, με τον ίδιο να διπλασιάζει στο 79’ τα προσωπικά του τέρματα και τα γκολ της ομάδας του γράφοντας το 0-2.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Αμπελωνιακού οι Παπαδημητρίου-Γιοβανόπουλος θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Λιάκος, Μεσημέρης (82′ Αρσένης), Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Δίχρης (60′ λ.τ. Πούλιος), Χατζούλης, Ψύρρας (88′ Γιάννος), Τσετιροκλής, Πατρίκου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Δάφνη Γλαύκης – Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-3 (α.α.)

Νεάπολη Λάρισας – Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)

Βούναινα – Ηρακλής Λάρισας 2-1

Α Ε Κιλελέρ – Φιλοκτήτης Μελιβοίας 2-1

Όλυμπος Γόννων – Κίσσαβος Συκουρίου 0-2

Αναγέννηση Πουρναρίου – Δαμασιακός 1-3

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ελευθεραί 2-1

Δόξα Ραχούλας – Αμπελωνιακός 0-2

Νέες Καρυές 2012 – Αβέρωφ Λάρισας 3-0

Βαθμολογία:

  1. Ηρακλής Λάρισας 43
  2. Κίσσαβος Συκουρίου 37
  3. Ελευθεραί 29
  4. Όλυμπος Γόννων 29
  5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 29
  6. Αμπελωνιακός 28
  7. Βούναινα 26
  8. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 24
  9. Νεάπολη 24
  10. Δαμασιακός 24
  11. Νέες Καρυές 2012 24
  12. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 20
  13. Δόξα Ραχούλας 19
  14. Αβέρωφ Λάρισας 17
  15. Κιλελέρ 15
  16. Αναγέννηση Πουρναρίου 11
  17. Ηρακλής Χάλκης 0
  18. Δάφνη Γλαύκης 0

17η αγωνιστική (Κυριακή 8/1, 15.00)

Δάφνη Γλαύκης – Α Ε Κιλελέρ 0-3 (α.α.)

Ηρακλής Χάλκης – Νέες Καρυές 2012 0-3 (α.α.)

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Βούναινα

Ηρακλής Λάρισας – Όλυμπος Γόννων

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Αναγέννηση Πουρναρίου

Κίσσαβος Συκουρίου – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Δαμασιακός – Νεάπολη Λάρισας

Ελευθεραί – Δόξα Ραχούλας

Αβέρωφ Λάρισας – Αμπελωνιακός

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ