ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΟ ΜΥΛΟ

Πλήθος κόσμου έδωσε την Παρασκευή δυναμικό παρών στο Μύλο του Παππά στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, που παρουσίασε το νέο του ημερολόγιο για το 2017, σε μια όμορφη εκδήλωση υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

«Το μήνυμα της βραδιάς είναι πως όσο οι καιροί δυσκολεύουν τόσο θεριεύει η ανάγκη να πλησιάζουν οι καρδιές και να πλέκονται τα χέρια και τα χαμόγελά μας. Το βαθιά ανθρώπινο, αποφασιστικό και αδιαπραγμάτευτο αίτημα για ελπίδα, πίστη, αγάπη, συνέργεια και συντροφικότητα, μας αφορά όλους μας», τόνισαν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές ανταλλάσοντας ευχές με όλους.

Σημειώνεται πως φέτος ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας συνεργάστηκε με τη φωτογραφική ομάδα fplus, τα μέλη της οποίας αιχμαλώτισαν με το φακό τους τις εναλλαγές των εποχών ειδικά για τις ανάγκες του ημερολογίου και γενναιόδωρα τις παραχώρησαν, ενώ τα πρωτότυπα έργα του φετινού project βρίσκονταν στο χώρο της εκδήλωσης.
Ο Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της fplus Ράνια Ζαννιά, Νικολέτα Ζαφείρη, Θεανώ Ιωαννίδη, Ελένη Ιωαννίδου, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Ανδρέα Κατσάκο, Μαρία Κυρίτση, Στέφανο Μόκα, Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου, όπως και τον Salvador Σωτήρη Γεροκώστα που εθελοντικά επιμελήθηκε για τρίτη χρονιά το artwork του ημερολογίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ