ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Με την ευρεία σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων να αποφασίζει μπλόκα σε όλη τη χώρα από τις 23 του Γενάρη, έντονος ήταν και σήμερα ο προβληματισμός που επικράτησε στις τάξεις των αγροτών που πλημμύρισαν το αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λάρισας με τη μάλλον μικρή συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αγιάς, που αν μη τι άλλο θορύβησε μα και πείσμωσε τους διοργανωτές.

Δεν ήταν λίγοι δε εκείνοι που υποστήριξαν πως πολλοί «έκαναν πίσω» για το φόβο των αγροτοδικείων, παρά τις περί του αντιθέτου πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις, αλλά και την ψήφιση στη Βουλή για παύση των διώξεων.

Αποκαλυπτικός άλλωστε στην ομιλία του και ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας, που αναφέρθηκε σε διώξεις αγροτών που μετείχαν στο μπλόκο στο Γερακάρι.

«Ούτε μία, ούτε δύο, 21 δικογραφίες σχηματίστηκαν για 7 συναδέλφους μας που μετείχαν στο μπλόκο, μία για κάθε μέρα παραμονής τους στο Γερακάρι!», έκανε τον υπολογισμό ο πρόεδρος.

Όπως και να’ χει κρύο, νεύρα, φόροι και διώξεις από πάνω δεν είναι καλός συνδυασμός, μάλλον θα τα βρουν μπροστά τους οι κυβερνώντες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ