ΤΑ ΨΑΛΑΝΕ…ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τα σεμινάρια για τον εθελοντισμό που έκαναν στα παιδιά της Σχολής Καραβάνα, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας πιάσανε τόπο! Τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, κάνοντας πράξη όσα τους είπαν, αποφάσισαν να κατασκευάσουν μόνα τους χριστουγεννιάτικα στολίδια, και την περασμένη Πέμπτη τα έφεραν στο ξύλινο σπιτάκι

που έχουν οι Ενεργοί Πολίτες στην πλατεία Ταχυδρομείου, για να τα ανταλλάξουν με τρόφιμα που φέρνει ο κόσμος, για να ενισχυθεί το Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας! Παράλληλα, ψάλανε και τα κάλαντα, και με τις γλυκές φωνούλες τους και τα κατακόκκινα αγιοβασιλιάτικα καπελάκια τους, κάνανε το κλίμα της πλατείας ακόμα πιο γιορτινό!
Τους μαθητές της σχολής Καραβάνα συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: της Ε’ τάξης κ. Πετρίτση Αγγελική, της ΣΤ΄ τάξης : κ. Φουνταρλή Ανδρομάχη και κ. Παπαδημόπουλος Νεοκλής, καθώς και η καθηγήτρια της μουσικής κ. Γκουτζαμάνη Έλλη που συνόδεψε με το αρμόνιο τα παιδιά στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Συγκινητική όμως ήταν και η χειρονομία των παιδιών του 1ου Γυμνασίου Λάρισας, που συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα έφεραν για να μοιραστούν στις άπορες οικογένειες που στηρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες μέσω του Δωρητηρίου Τροφίμων! Έτσι, και φέτος συγκεντρώνονται πολλά τρόφιμα και χρειαζούμενα είδη, που θα γεμίσουν τα φτωχικά τραπέζια των ανήμπορων οικονομικά οικογενειών, και θα χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά τους! Τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου συνόδεψε ο μαθηματικός κ. Σάλτης Μωυσής.

“Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που με τις υπέροχες πράξεις τους μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον!
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το σπιτάκι των Ενεργών Πολιτών στην πλατεία Ταχυδρομείου θα παραμείνει ανοιχτό ως στις 20 του Δεκέμβρη, όπου συνεχίζεται το «ανταλλακτικό παζάρι» των χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, και ότι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να φέρνουν τα τρόφιμα και στην Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37)”, σημειώνουν οι Ενεργοί Πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ