ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 21.00 το βράδυ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου, στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα του ισογείου, ενώ επιτόπου έσπευσαν δύο οχήματα της ΠΥΛ με δύναμη 5 πυροσβεστών, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε καταφέρει να σβήσει τη φωτιά, που εκδηλώθηκε σε δωμάτιο όπου υπήρχε ηλεκτρική σόμπα.

Οι πυκνοί καπνοί και η έντονη μυρωδιά του καμένου θορύβησαν τους περίοικους που κάλεσαν την ΠΥΛ, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά κόπηκε στο χέρι από σπασμένα τζάμια και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σχετική προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από την ΠΥΛ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Νωρίτερα φωτιά ξέσπασε και σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Αεροδρομίου, στη Λάρισα.

Άμεση ήταν η επέμβαση της ΠΥΛ, που με ένα όχημα και δύναμη τριών ανδρών προχώρησε σε σβήσιμο της φωτιάς πριν αυτή επεκταθεί σε παρκαρισμένα οχήματα, ενώ από τη φωτιά ο κάδος καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ