ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Σ.Ε. ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στις εκλογές της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας. Ιδιαίτερα θερμά ευχαριστούμε τους συναδέλφους, οι οποίοι με την ψήφο τους τίμησαν το ψηφοδέλτιό μας και για μια ακόμη φορά μας ανέδειξαν στην πρώτη θέση, αυξάνοντας ταυτόχρονα ψήφους και ποσοστά.

Πιστοί διαχρονικά στις αρχές του ακηδεμόνευτου και ακομμάτιστου συνδικαλισμού δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο, όπως μέχρι σήμερα, της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τον μαχόμενο συνάδελφο.

Οι σειρήνες του λαϊκισμού, του τυχοδιωκτισμού, της άρνησης του διαλόγου, του μηδενισμού των πάντων και των αριστερών ιδεοληψιών, αφήνουν αδιάφορους τους συναδέλφους.

Με συνέπεια, ήθος και προτάσεις θα συμβάλλουμε ώστε το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας να οδηγήσει τον κλάδο σε εργασιακή ασφάλεια και θα διεκδικήσουμε όλα αυτά τα οποία θα ανυψώνουν το λειτούργημα του καθηγητή και οδηγούν και στην οικονομική του αναβάθμιση. Η αλλαγή άρθρων του καταστατικού της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας καθώς και η εναρμόνισή του  με αυτό της Ο.Λ.Μ.Ε. θα είναι μια από τις προτεραιότητές μας.

Και αυτή η νίκη ανήκει στα στελέχη μας, τα οποία έδωσαν και αυτόν τον αγώνα με θέσεις, αρχές και αξίες, καθώς επίσης και στους συναδέλφους οι  οποίοι πορεύονται μαζί μας τόσα χρόνια με ιδέες και προτάσεις. Δεν την χαρίζουμε σε κανένα πολιτικό κόμμα και δεν επιτρέπουμε να την καπηλευτεί κανείς.

ΛΑΡΙΣΑ 19-12-2016

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ