ΜΕ ΜΑΣΑΛΕΣΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο «ΧΟΡΟΣ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Νοτιοαφρικανού αμυντικού μέσου Λ. Μασαλέσα άνοιξε ο μεταγραφικός «χορός» για την ΑΕΛ, ενώ σίγουρη θεωρείται η απόκτηση ενός Λετονού διεθνή αλλά και ενός Ισπανού, τα ονόματα των οποίων έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νοτιοαφρικανού αμυντικού μέσου, Λελογκονόλο Μασαλέσα, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο 2,5 ετών. Ο Μασαλέσα είναι γεννημένος στις 21/03/1992, έχει ύψος 1.91, ξεκίνησε την καριέρα του από την Platinum Stars κι έπειτα από ένα πέρασμα από την Bidvest Wits, αγωνίζονταν ανελλιπώς από το 2012 στους Orlando Pirates. Είναι διεθνής με την ομάδα U20 της χώρας του. Στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 12.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΕΚΤΙΕΙ Ο ΝΑΖΛΙΔΗΣ

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με την ευχάριστη διαπίστωση ότι δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα τραυματισμού μετά την χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, ο Βαρέλα ήταν ο μόνος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Σουλιώτης που την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, ενώ εκτός προπονήσεων βρίσκονται αυτό το διάστημα οι τραυματίες Αβραάμ και Μασούρας.

Εξάλλου όπως αποφασίσθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ο Θωμάς Ναζλίδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με τον ΠΑΟ θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τη Βέροια.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ