ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΣΓΑΛΑ

Με την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στην κατηγορία “Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη” Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα διακρίθηκε στο φετινό διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση των πελατών που διοργάνωσε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επιβεβαίωσε ουσιαστικά και με τον πιο επίσημο τρόπο τις μοναδικές, αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, μέσω του δικτύου των 62 καταστημάτων αυτόματων πωλητών γάλακτος στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα. Ήταν παράλληλα και μια επιβράβευση για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει ο Συνεταιρισμός, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με το εξειδικευμένο προσωπικό του, τόσο στο Κέντρο Διαχείρισης, όσο και στον τομέα της υποστήριξης των Αυτόματων Πωλητών, παρέχοντας φρέσκο γάλα και ποιοτικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα σε περισσότερους από 30.000 καταναλωτές ημερησίως.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και για λογαριασμό του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθ. Βακάλης

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας, που δραστηριοποιούνται στους πλέον παραγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα διακρίθηκε μεταξύ πολλών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην ίδια κατηγορία του διαγωνισμού, αφού κρίθηκε από την υψηλού κύρους και εξειδίκευσης κριτική επιτροπή, ως ο καλύτερος φορές στην Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη, στην Ελλάδα για το έτος 2016.

Αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείο ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα κ. Αθ. Βακάλης δήλωσε: “Είναι εξαιρετικά τιμητικό το βραβείο για τον Συνεταιρισμό μας. Αυτό το βραβείο, ουσιαστικά αποτελεί μια επιβράβευση για στους παραγωγούς μας που καθημερινά μοχθούν στο να παράγουν το άριστης ποιότητας γάλα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας, αλλά κυρίως και μια ανταμοιβή για τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού μας, οι οποίοι 365 μέρες το χρόνο εργάζονται, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να προσφέρουν στους καταναλωτές μας καινοτόμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Θέλω τέλος να απευθύνω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους χιλιάδες καταναλωτές μας, που καθημερινά μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσω πως οι προσπάθειες όλων μας θα συνεχιστούν για να μπορούμε να τους προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ