ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ

Δεν χωράει ο νους την πράξη του 30χρονου. Ο άνδρας έμεινε μόνος στο σπίτι με την κόρη του και έβαλε στο DVD ταινία πορνό, λέγοντας στο παιδί ότι θέλει να του κάνει … σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Η μητέρα του παιδιού χρειάστηκε να λείψει για λίγο από το σπίτι. Αυτή ήταν φαίνεται ήταν η ευκαιρία που έψαχνε ο 30χρονος.

Όταν έμεινε μόνος του με την 10χρονη κόρη του έβαλε στο DVD μια ταινία πορνό και υποχρέωσε το παιδί να βλέπει μαζί του, λέγοντά του ότι πρέπει να γνωρίζει για να ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν μεγαλώσει!

Παρά τις αντιδράσεις του παιδιού ο τριαντάχρονος όχι απλά συνέχισε την προβολή αλλά επιχείρησε να κάνει όσα έβλεπε στην οθόνη.

Η μητέρα του παιδιού επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον σύζυγό της πάνω από το παιδί. Η γυναίκα σε έξαλη κατάσταση επιχείρησε να τον σταματήσει. Εκείνος σύμφωνα με τη μαρτυρία της την ξυλοκόπησε άγρια.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα την Ασφάλεια που πήγε άμεσα στο σπίτι του 30χρονου στα Άνω Λιόσια και του πέρασε χειροπέδες.
Οι αξιωματικοί που πήραν κατάθεση από τη 10χρονη κόρη του άκουσαν με φρίκη τις λεπτομέρειες και σχημάτησαν δικογραφία κατά του 30χρονου Ρομά που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.

parapolitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ