ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΜΑΞΙΜ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δέκτες σοβαρών παραπόνων για την εικόνα που παρουσιάζει το προσφάτων ανακαινισθέν θέατρο του Τυρνάβου “Μαξίμ” έγινε σύμφωνα με ανακοίνωσή της η παράταξη “Δράση Πολιτών”, από δημότες που επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το θέατρο στο πλαίσιο κάποιων εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα σε αυτό.

Οπως ανέφεραν τα καθίσματα στην πλειοψηφία τους είναι σχισμένα, σε κάποια μάλιστα εξέχει η εσωτερική επένδυση εμφανίζοντας ένα θέαμα εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

“Δεν είναι δυνατόν ένας χώρος πολιτισμού του δήμου μας που θα έπρεπε να είναι στολίδι, όταν μάλιστα ανακαινίστηκε πρόσφατα, να εμφανίζει μια τέτοια θλιβερή εικόνα. Αλήθεια η δημοτική αρχή δεν βλέπει το θέαμα και αν ναι γιατί δεν έβαλε μία πρόβλεψη στο τεχνικό της πρόγραμμα που καλούμαστε να εγκρίνουμε σήμερα;

Πόσο ακόμη θα κλείνει τα μάτια στα υπαρκτά προβλήματα της πόλης και πόσο καιρό θα παραμένουν στις θέσεις τους οι δημοτικοί άρχοντες όταν γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να διοικήσουν το δήμο;

Τί να πούμε. Αξιος ο μισθός τους”, υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης σε δήλωσή του στο paidis.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ