«ΟΛΥΜΠΙΟΝ» ΤΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

Μπορεί, η πουτίγκα, το γλυκό που λάνσαραν, οι αδελφοί Τσίκου πριν από πέντε δεκαετίες όταν έστησαν το δικό τους ζαχαροπλαστείο το “Ολύμπιον” στον Τύρναβο και το οποίο έγινε πολύ γρήγορα γνωστό όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, σήμερα στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειας που διατηρεί ο Δανιήλ Τσίκος

πέρα από την πουτίγκα πολλά είναι εκείνα τα γλυκά που φτιαγμένα με τέχνη και μεράκι αποτελούν πόλο έλξης για τους πελάτες.

Αλλωστε σιγά – σιγά το όνομα Τσίκος από συνώνυμο της πουτίγκας, έγινε συνώνυμο όλων των ποιοτικών γλυκών που παράγονται στην περιοχή.

Παίρνοντας τη σκυτάλη της επιχείρησης στα χέρια του ο Δανιήλ Τσίκος που έμαθε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής από τον πατέρα του και τους θείους του και έχοντας πολύτιμο συνεργάτη και συμβουλάτορα τον μοναδικό εν ζωή θείο του Λάκη, άρχισε να παρουσιάζει και νέα ποιοτικά προϊόντα.

Ετσι στο καινούργιο σύγχρονο κατάστημα της οικογένειας Τσίκου και ειδικά την περίοδο των γιορτών υπάρχει πλήρης γκάμα γιορταστικών γλυκών σε άριστη ποιότητα και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Δίπλες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες είναι στην πρώτη γραμμή παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα γλυκά του ζαχαροπλαστείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ