ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ

Κανονικότατο το «άδειασμα» από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια σε δημοσίευμα και «απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες» σύμφωνα με τις οποίες από την ομάδα θα αποχωρήσει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του στο «βυσσινί» ραδιόφωνο Κουτσιανικούλης αλλά και ο Λαμπρόπουλος συνεχίζουν κανονικότατα στην ομάδα, η οποία και θα ενισχυθεί περαιτέρω με μεταγραφές.

Όπως έγινε γνωστό στην ΑΕΛ προτάθηκε ένας Γάλλος επιθετικός, ενώ όσον αφορά στις αποχωρήσεις σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ουρτάδο, Ναβάρο και Καβουσάκης, ενώ «δανεικοί» θα δοθούν οι Σουλιώτης-Καρατάσιος.

Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Ματθαίου Μαρουκάκη, καθώς η ΠΑΕ δεν σκοπεύει να τον αφήσει «ελεύθερο» αναμένοντας σχετική πρόταση από ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ΑΕΛ, από την οποία θα πληρώνεται κανονικά χωρίς ωστόσο να αγωνίζεται.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΚΙΤΟ

Την τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή της ανακοίνωσε  η ΠΑΕ ΑΕΛ, που προχώρησε στην απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Στίβεν Τίκο, πιο γνωστού ως Τικίτο, ο οποίος είναι γεννημένος στις 14/02/87 και συμφώνησε με τους «βυσσινί» υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ο Τικίτο αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την πορτογαλική Τοντέλα, όπου ανήκε κατά την περσινή σεζόν, κάνοντας 16 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνισθεί επίσης σε Ναντ (Γαλλία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Ναβάλ (Πορτογαλία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Μπελενένσες (Πορτογαλία).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ