ΛΕΠΕΝ – ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ “Χ”

Γνωστή για τις ξενοφοβικές της αντιλήψεις η υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας Μαρί Λεπέν κάθε μέρα που περνά δείχνε όλο και περισσότερα τα σκοτεινά της σχέδια για την Ευρώπη, τη χώρα της και για τους μετανάστες. Δυστυχώς όμως δεν είναι η μόνη.

Σήμερα είχαμε και την αποκάλυψη για το ποια Ευρώπη θέλει η ΝΔ δια στόματος του κορυφαίου στελέχους της και γνωστού για τις ακροδεξιές του απόψεις Μάκη Βορίδη που βρήκε θέση δίπλα και στο νέο πρόεδρο της ΝΔ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου των “παραπολιτικών” βάλθηκε να ξεπεράσει τη Λεπέν και να πλησιάσει στις απόψεις των χρυσαυγιτών λέγοντας για την Ευρώπη:

“Απαιτείται μία συνεκτική πολιτική ασφάλειας σε πολλαπλά επίπεδα, αυστηρός έλεγχος των μεταναστευτικών ροών, εγκατάλειψη του πολυπολιτισμικού μοντέλου στην εκπαίδευση, ενίσχυση των πολιτικών δημόσιας τάξης, ανακριτική διείσδυση σε ύποπτες ομάδες, ενίσχυση των υπηρεσιών πληροφοριών, χτύπημα με κάθε μέσο του ισλαμικού εξτρεμισμού. Οι πολιτικές ελίτ ή θα ανταπεξέλθουν στην πρόκληση αυτή ή οι λαοί θα τις αντικαταστήσουν”.

Λεπέν – Βορίδης σημειώσατε “χ” λοιπόν για να μην έχουμε και ψευδαισθήσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ