ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Όσο διαφορετική είναι μια ηλιόλουστη μέρα από μια συννεφιασμένη, τόσο διαφορετική μπορεί να γίνει μια Παιδιατρική Κλινική, όταν κάποιοι σκεφτούν με αγάπη και μεράκι».

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό ο εικαστικός πολυχώρος των παιδιών “Δημιουργική Πόρτα” και διοργάνωσε δυο εκδηλώσεις στο Μύλο του Παππά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, με σκοπό την αναδιαμόρφωση της Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, που στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο Μύλος γέμισε παιδιά που διασκέδασαν, συμβάλλοντας στην προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί και με άλλες εκδηλώσεις, αλλά και με την προσφορά χορηγιών από επαγγελματίες της Λάρισας.

Τα παιδιά πέρασαν μαγικά με τα ξωτικά Τραλαλάμ, το φούρνο της κυρίας Κανέλλας και το Μαγικό Βιβλίο της Κάκιας Χαλήμαγα Χατζή.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και εξήραν την πρωτοβουλία, ο διευθυντής της κλινικής, καθηγητής Γ. Συρογιαννόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο αναδιαμόρφωσης και διακόσμησης της Παιδιατρικής κλινικής έχει οριστεί να υλοποιηθεί και να παραδοθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2017, ενώ όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές όλοι μπορούν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 2410 621001, 6945184818.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ