ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΕ «48 ΩΡΕΣ»!

«Αλλάζουμε χρόνο, αλλάζουμε διάθεση, αλλάζουμε πλατεία!», το σύνθημα του δήμου Λαρισαίων 

Η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, το βράδυ της παραμονής, με μουσική, πυροτεχνήματα, βασιλόπιτα, ευχές, θα γίνει φέτος… σε άλλη πλατεία!

Η πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, φόρεσε τα γιορτινά της, στολίστηκε, φωτίστηκε και μας περιμένει να κάνουμε μαζί ρεβεγιόν.

Το αγαπημένο συγκρότημα «48 ώρες», που μετατρέπει κάθε εμφάνισή του σ’ ένα μεγάλο πάρτι, θα μας κρατήσει συντροφιά με ελληνικές και ξένες επιτυχίες και η χρονιά θα μπει με ρυθμό, κέφι κι ελπίδα!

Οι «48ώρες» δημιουργήθηκαν το 2003  και η μπάντα έγινε γνωστή  με τη συμμετοχή τους στο X FACTOR και στο βραδινό show του Πέτρου Κωστόπουλου.

Από τότε, απέκτησαν φανατικούς θαυμαστές και κάνουν περιοδείες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι οι «48 Ώρες» είναι το αγαπημένο συγκρότημα του Πάολο Κοέλιο!

Κάθε χρόνο ο διάσημος Βραζιλιάνος συγγραφέας επιλέγει μία πόλη για να γιορτάσει τη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ, στις 19 Μαρτίου. Το 2013 επέλεξε την Αθήνα για να δείξει την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό. Τότε ήταν που γνώρισε και τις «48 Ώρες».

«Είχαμε την τιμή να προταθούμε εμείς για να παίξουμε μουσική γι’ αυτόν και τους φίλους του. Το τελικό αποτέλεσμα του άρεσε πολύ και μας είπε ότι την επόμενη χρονιά θα ξανασυναντιόμασταν. Δεν το πήραμε και πολύ στα σοβαρά, αλλά όταν ήρθε ένα email που μας προσκαλούσε στην Πορτογαλία, καταλάβαμε ότι το εννοούσε! Με αυτόν τον τρόπο, από τότε, είμαστε κάθε χρόνο εκεί για να παίξουμε για εκείνον: 2014 Λισαβόνα (Πορτογαλία), 2015 Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα (Ισπανία), 2016 Πράγα (Τσεχία). Επίσης στις 15 Νοεμβρίου 2016 βρεθήκαμε στη Γενεύη, όπου παίξαμε μουσική για το φιλανθρωπικό γκαλά που οργάνωσε για να συγκεντρώσει έσοδα για τα παιδιά που ζουν στις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο».

Το ρεβεγιόν θα ξεκινήσει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 11:00 το βράδυ για να «ζεσταθούμε» με κρασί, που θα προσφέρουν τοπικές επιχειρήσεις, και χορό, ώστε στις 12 παρά 1′ να δεχθούμε ευχές από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, μετρώντας αντίστροφα για να μπει η καινούρια χρονιά.

Ας είμαστε όλοι εκεί, να υποδεχτούμε μαζί το νέο χρόνο και να ευχηθούμε δυνατά, ειρήνη, αγάπη, υγεία, ευημερία.

Γιατί… άμα θες κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να συμβεί!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ