ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Οι Επιστήμονες σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να βάλετε τη νέα χρονιά!

Και ο λόγος που πρέπει να βάλετε τους συγκεκριμένους στόχους είναι ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι πιο πιθανό να τους πραγματοποιήσετε.

Αυτές είναι οι 9 μικρές αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην ζωή σας το 2017 για να είστε πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και πιο παραγωγικοί και εντός και εκτός δουλειάς.

1. Αρχίστε να τρώτε φρούτα και λαχανικά και σταματήστε να τα κάνετε χυμό ή smoothies.

2. Κάντε μια βόλτα για 1-2 λεπτά μέσα στο γραφείο σας ανά μισή ώρα για να ξεπιάνεστε και να ξεφεύγει λίγο το βλέμμα σας από τον υπολογιστή.

3. Ξοδεύετε τα χρήματά σας για να αποκτάτε εμπειρίες και όχι αντικείμενα.

4. Όταν βγαίνετε έξω προτιμάτε να πίνετε βότκα με σόδα και λάίμ αντί για ποτά που είναι γεμάτα ζάχαρη.

5. Μάθετε να διαβάζετε, να γράφετε ή να γυμνάζεστε μετά τη δουλειά αντί να ασχολείστε όλη την ώρα με το κινητό ή το laptop σας.

6. Να επικεντρώνεστε κάθε φορά σε ένα στόχο από τη λίστα με τους στόχους σας αντί να ασχολείστε με όλους τους στόχους σας ταυτόχρονα.

7. Μάθετε να απαντάτε στον εγκέφαλό σας (όταν σας λέει “μην κάνεις τίποτα, ξεκουράσου) για να μπορέσετε να νικήσετε την τεμπελιά μια και καλή.

8. Τελειώνετε την ημέρα σας γράφοντας όλα όσα έχετε να κάνετε την επόμενη, οργανώνοντας το γραφείο σας και τακτοποιώντας το σπίτι σας. Έπειτα σκεφτείτε για μερικά λεπτά όλα όσα πετύχατε μέσα στην ημέρα σας και νιώστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

9. Σταματήστε να παρασκέφτεστε και να υπεραναλύετε τα πάντα. Αποκτήστε χόμπι για να απασχολείτε τον εαυτό σας.

usay.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ