ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Σε προπονητικούς ρυθμούς επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ, μετά το 4ήμερο ξεκούρασης λόγω Χριστουγέννων και ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Βέροια που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 17.15, στο AEL FC ARENA.

Η προπόνηση των «βυσσινί» θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ όπως όλα δείχνουν στο γήπεδο θα δώσει παρών και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας  Αντριάν Φερναντές.

Ο Παραγουανός φορ γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1992, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Κίλμες. Τη διετία 2015-2016 αγωνίστηκε στην Παραγουάη με τη φανέλα της Λιμπερτάδ και φέτος επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.

Ο εκπρόσωπός του Ντανιέλ Μασάδο μίλησε σε ΜΜΕ της Αργεντινής και ανέφερε πως το deal είναι «τελειωμένο» με την ΑΕΛ. «Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και θα υπογράψει την Τρίτη (27/12) συμβόλαιο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν σύντομα και ήταν γρήγορες. Πηγαίνει σε μία μεγάλη ομάδα», μετέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Την Πέμπτη 29/12 και ώρα 3 το μεσημέρι στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συγκέντρωση παικτών και στελεχών όλων των αγωνιστικών και διοικητικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, με παράλληλη διοργάνωση παιδικής γιορτής για τα νεότερα μέλη των οικογενειών τους.
Στην εκδήλωση, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν παιδιά που οι οικογένειές τους στηρίζονται από τις δράσεις και τα προγράμματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και παιδιά προσφύγων από τον καταυλισμό του πρώην στρατοπέδου “Ευθυμιόπουλου”.

Επίσης, θα προσκληθούν για να δώσουν το παρόν, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Αναστασοπούλου, καθώς και οι επικεφαλής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων στο νομό Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ