Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αιχμές του δημάρχου για Αστ. Ροντούλη, Μ. Ρίζο και Αλ. Χατζηκρανιώτη

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη που σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο paidis.com ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, με αφορμή την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού αλλά και του σχεδίου για το 2017

υποστηρίζοντας ότι «δίνουν ώθηση στη θετική πορεία των τελευταίων μηνών αλλάζοντας την εικόνα του Τυρνάβου».

Όπως επεσήμανε ο κ. Σαρχώσης μια σειρά έργων μέσω ΕΣΠΑ, LEADER κλπ., όπως η παράκαμψη του Τυρνάβου, τα έργα αγροτικής οδοποιίας και η μείωση του ενεργειακού κόστους με την αντικατάσταση λαμπτήρων για την εξοικονόμηση ενέργειας θα δώσουν νέα πνοή διευρύνοντας τις δυνατότητες στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης και των κατοίκων της.

«Προχωράμε στο θέμα της μείωσης του ενεργειακού κόστους παρά τις αντίθετες φωνές ορισμένων, όπως οι κκ. Ροντούλης και Ρίζος, φωνές του παρελθόντος και θιασώτες μιας άλλης λογικής που είναι να γελάς», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του δημάρχου.

Εξάλλου όπως αποκάλυψε στη σελίδα ο κ. Σαρχώσης εντός του 2017 αναμένεται να «ανοίξει» και ο «Άξονας 9», που αφορά σε δράσεις καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

«Πρόκειται για σημαντική οικονομική ενίσχυση που θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση στήριξης ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη, σε πείσμα και εδώ αντιδράσεων που εισπράξαμε από τον κ. Ροντούλη αλλά και τον κ. Χατζηκρανιώτη», τόνισε ο κ. Σαρχώσης, αναρωτώμενος για τη σχέση «… της παρθένας με το σατανά»!

Κλείνοντας ο δήμαρχος Τυρνάβου ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και κυρίως «να βγούμε επιτέλους από το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο που μας έχουν επιβάλλει».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ