«ΚΟΠΗΚΕ» ΣΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

«Καμπάνα» στην ΑΕΛ για το ματς με τον ΠΑΟ, ενώ ο Τσιώλης προλειαίνει το έδαφος για τις αποχωρήσεις παικτών 

Ήρθε για λογαριασμό της ΑΕΛ, είδε και το Φρούριο και… απήλθε ο Παραγουανός επιθετικός Αντριάν Φερναντές, καθώς η αγωνιστική απραξία οδήγησε τελικά και σε ματαίωση της μεταγραφής του, αφού ο 24χρονος ποδοσφαιριστής «κόπηκε» στα εργομετρικά.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής:

«Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Άντριαν Φερνάντεζ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, παρότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αφού οι δείκτες των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε κατέδειξαν ότι η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών τον έχει επηρεάσει σε διάφορους τομείς, με συνέπεια από τους κ.κ. Στράτο, Μαντζιώκα, Τσιώλη και Μπασδέκη να συνεκτιμάται ότι θα χρειαστεί χρονικό διάστημα δύο μηνών προκειμένου να επανέλθει σε επιθυμητή κατάσταση.

Όμως οι ανάγκες τις ομάδας μας είναι άμεσες, γι’ αυτό και ως σήμερα αποκτήθηκαν παίκτες που σύμφωνα με τις μετρήσεις τους είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Λυπούμαστε, αλλά κατόπιν αυτού, η ΑΕΛ συνεχίζει την αναζήτηση ενός τουλάχιστον αξιόπιστου επιθετικού».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πήρε μια γεύση από τη ζωή της πόλης ανεβάζοντας την Τρίτη στο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία του από το λόφο του Φρουρίου, με το σχόλιο «Στους δρόμους της Ελλάδας» να συνοδεύει την ανάρτησή του.

«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Με πρόστιμο 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε τελικά η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, με αφορμή τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής που είχε γίνει στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό βάσει των αναφερομένων στο Φύλλο Αγώνα, στην Έκθεση του Παρατηρητή Αγώνα και σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή για το άναμμα πυρσών στις κερκίδες του γηπέδου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ΑΕΛ ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Επιθυμώ να ενημερώσω τόσο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον φίλαθλο κόσμο, πως όσοι παίκτες κληθούν κατά την τρέχουσα περίοδο να αποχωρήσουν από την ΑΕΛ, επελέγησαν στο πλαίσιο της απόφασής μου για αλλαγή των αγωνιστικών πλάνων, με βάση την οποία υλοποιείται άλλωστε και ο συγκεκριμένος μεταγραφικός σχεδιασμός. Εκτιμώ τον χαρακτήρα και την αγωνιστική αξία όλων, αλλά πρόκειται για αλλαγές που εκτιμώ πως επιβάλλεται να γίνουν προς όφελος της ομάδας”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ