ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΚΟΜΜΕΝΩΝ» ΤΗΣ ΑΕΛ

Παρουσία του Αντρέα Αβραάμ αλλά και του Νίκο Βαρέλα που επέστρεψαν ακολουθώντας πάντα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας μαζί με τον επίσης τραυματία Μασούρα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.

Αξίζει να επισημανθεί πως η προπόνηση γίνεται πλέον σε δύο γκρουπ, τα οποία συγκροτήθηκαν με βάση το αγωνιστικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για την συνέχεια της περιόδου και τον μέσο αριθμό παικτών με τους οποίους επιθυμεί να δουλεύει ενόψει των επίσημων αγώνων.

Έτσι, στο δεύτερο γκρουπ, το οποίο γυμνάζεται επίσης με μέριμνα σύσσωμου του προπονητικού και ιατρικού «τιμ» της ομάδας, ώστε να μην χάσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που είτε βρίσκονται σε συζητήσεις για λύση του συμβολαίου τους, όπως οι Καβουσάκης, Μαρουκάκης και Ουρτάδο, είτε διερευνάται ο δανεισμός τους, όπως οι Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χοτζάλι, Κεϊτά και Κρητικός.

Ανατροπή εξάλλου φαίνεται να υπάρχει στην περίπτωση του Τσίμο Ναβάρο που μετά από εισήγηση του κ.Τσιώλη εξακολουθεί να γυμνάζεται με το πρώτο γκρουπ, ενώ μοναδικός δικαιολογημένα απών είναι ο Ντοντό που επιστρέφει αύριο από την άδειά του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια παίκτες και στελέχη θα παραβρεθούν στην εορταστική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 3 μ.μ. στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ