ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

 

Η Εθελοντική Ομάδα “ΣΤΗΡΙΞΗ” αυτές τις μέρες δεν ξέχασε του απόμαχους της ζωής που βρίσκονται στο Γηροκομείο Λάρισας. Μαζί με τις ευχές για την νέα χρονιά παρέδωσε στο προσωπικό του Γηροκομείου ποσότητα από κέικ, βουτήματα, τυροπιτάκια και κονσέρβες κομπόστας για το πρωινό  των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Τόσο τα είδη όσο και τις ευχές μετέφερε η συγγραφέας και επίτιμο μέλος της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ Άννα Κορτέση συνοδευόμενη από τον μικρότερο Εθελοντή της Ομάδας, τον τρίχρονο γιό της Κωνσταντίνο ο οποίος μετέφερε τα κιβώτια με μεγάλη χαρά αλλά και χάρη.

Ο Διευθυντής του Γηροκομείου Λάρισας Παύλος Τσούμας ανταπέδωσε τις ευχές και ευχαρίστησε την Άννα Κορτέση και την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ τονίζοντας ότι θα ήταν ευχής έργο και άλλοι Εθελοντικοί σύλλογοι ή ομάδες και φορείς να στηρίξουν το ίδρυμα τόσο υλικά όσο και οικονομικά στις δύσκολες ώρες που περνάει.

Από την πλευρά της η Άννα Κορτέση, εκπροσωπώντας τα μέλη και τους Εθελοντές  της ομάδας μας υποσχέθηκε ότι η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ θα είναι με όσες δυνάμεις διαθέτει δίπλα στου ηλικιωμένους που στον χώρο αυτό, στο Γηροκομείο Λάρισας, βρίσκουν την θαλπωρή που δικαιωματικά τους ανήκει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ