ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ARENA!

Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα αλλά και… μεταγραφές το “Queen΄s Bar” του AEL FC ARENA, όπου και πραγματοποιήθηκε γιορταστική συγκέντρωση παικτών και στελεχών όλων των αγωνιστικών και διοικητικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, με παράλληλη διοργάνωση παιδικής γιορτής για τα νεότερα μέλη των οικογενειών τους.

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του δήμου και σε μια εκδήλωση όπου έδωσαν δυναμικό παρών τοπικοί βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων και δημοτικών παρατάξεων και που έγινε σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, περίσσεψαν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές στα προσφυγόπουλα της δομής του Κουτσόχερου αλλά και στα παιδιά που οι οικογένειές τους στηρίζονται από τις δράσεις και τα προγράμματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Α. Κούγιας υπεραμύνθηκε της απόφασης για το κοινωνικό μήνυμα που γράφτηκε για τους πρόσφυγες στη φανέλα της ομάδας, ενώ για δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πρέπει να υποστηριχθούν από όλους έκανε λόγο και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Δεληγιάννης.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανάμεσα στο μοίρασμα δώρων και τις ανταλλαγές ευχών, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΛ.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ