ΣΤΗΝ «ΚΑΤΑΨΥΞΗ» Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και τις χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά ξεκίνησε το κύμα κακοκαιρίας πλήττοντας και το νομό Λάρισας.

Με κύριο χαρακτηριστικό την παγωνιά αλλά και τους ισχυρούς ανέμους που δημιούργησαν προβλήματα με πτώσεις δέντρων στην περιοχή της Αγιάς εκδηλώθηκαν χθες τα πρώτα σημάδια της κακοκαιρίας, ενώ χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα ορεινά της Ελασσόνας, των Τεμπών, των Φαρσάλων και της Αγιάς.

Αλυσίδες θα χρειασθούν οι οδηγοί που θα κινηθούν στον επαρχιακό δρόμο Ελάφου-Σκλήθρου στην επαρχία Αγιάς, ενώ με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί στο επαρχιακό δίκτυο ολόκληρου του νομού, με τις αλατιέρες της Περιφέρειας να διατηρούν το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Τέλος αυξημένη προσοχή κυρίως νωρίς το πρωί αλλά και κατά τις βραδινές ώρες θα πρέπει να επιδείξουν και οι οδηγοί στη Λάρισα για τον κίνδυνο παγετού.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η κακοκαιρία θα συνεχισθεί μέχρι και την Παρασκευή, ενώ πιο έντονα δείχνουν να είναι τα φαινόμενα στα ανατολικά του νομού.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ