ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 36ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 64ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Εξιχνιάστηκε, άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ανθρωποκτονία 64χρονου οποίος διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών και τη σορό του βρήκε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στο σπίτι του στον Αλμυρό Μαγνησίας και κατόπιν ειδοποίησε την Αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της κλοπής.

Ειδικότερα, προχθές (27-12-2016) το βράδυ, ο 36χρονος μετέβη στην οικία του 64χρονου και με αιχμηρό αντικείμενο, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Επίσης, o 36χρονος αφαίρεσε το αυτοκίνητο του 64χρονου καθώς και χρηματικό ποσό.

Το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου.

Κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών αναζητήσεων, ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οικία του και συνελήφθη.

Κατά την αυτοψία και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, το χρηματικό ποσό των (4.400) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ