ΤΑ 5 SEX TIPS ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

Οι σχέσεις που έχουν μεγάλο παρελθόν και σίγουρο παρόν- μέχρι την ώρα που μιλάμε τουλάχιστον- δίνουν σ’ εκείνους που την έχουν σκαρώσει ένα ωραίο αίσθημα ασφάλειας.

Έχετε περάσει πολλά μαζί, είστε κατακτητές μιας υποτιθέμενης κορυφής, ενίοτε γκρινιάζετε βουβά (ή φωναχτά) και ζηλεύετε τους single φίλους σας που είναι κάπως πιο αυτόνομοι σε σύγκριση με σας, αλλά ειδικά αν αγαπιέστε πραγματικά και δεν έχετε και πολλά ράμματα ό ένας για τη γούνα του άλλου, δεν το αλλάζετε με τίποτα όλο αυτό το σκηνικό.

Αντικειμενικά, όμως, υπάρχει ένας βραχνάς.

Λέγεται ερωτική ρουτίνα. Και στα “σκάει” συνήθως σταδιακά μετά τον ένα, ενάμιση χρόνο. Χονδροκομμένο μότο του το “τι πιάνω το μπούτι μου τι το δικό του το ίδιο και το αυτό”.

Ειδικά αν η σχέση είναι ειρηνική και δεν ταράζεται από εκείνες τις ψυχοφθόρες δραματικές εντάσεις που σας απομακρύνουν και κατόπιν σας φέρνουν πιο κοντά (μέσω του make-up sex), η ερωτική σας ζωή μπορεί να χαλαρώσει κάπως.

Τι κάνουμε λοιπόν; Τα βροντάμε στον κόκκορα; Το ρίχνουμε στην απιστία μπας κι ανανεωθεί ο ένας από τους δυο τουλάχιστον; Ε, υπάρχουν κι άλλες λύσεις, προτού φτάσεις εκεί.

Όπως οι παρακάτω 5 δεν/θέλουν/κόπο/θέλουν/τρόπο συμβουλές που αν υπάρχει ακόμα σπίθα ανάμεσά σας, τη φουντώνει κι αυτό στο λέω εγγυημένα.

Σεξ πρωινό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

Είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο πως το σεξ με το καλημέρα σας- ή και χωρίς να ‘χετε πει, σιγά- είναι μια εξαιρετικά ευεργετική δραστηριότητα γιατί μέσα σ’ όλα τα άλλα όταν είμαστε μισοκοιμισμένοι τότε λειτουργούμε σαν ελαφρώς μεθυσμένοι. Το κρατάς αυτό. Άσε που το πρωί ο σύντροφός σου είναι κάπως πιο ορεξάτος (you know, morning glory). Το βράδυ είσαι πτώμα, σέρνεσαι, έχεις φάει έχεις φουσκώσει. Πολλές δικαιολογίες μαζεύονται

Βγείτε ραντεβού

Θυμάσαι καθόλου εκεί στην αρχή της σχέσης που ετοιμαζόσουν πέντε τέρμινα για να βγεις μαζί του; Τι άγχος, τι ανυπομονησία, τι προσμονή είχες για να δεις τα μούτρα του; Προσπάθησε να το αναβιώσεις- όσο γίνεται- προτείνοντάς του να πάτε για ένα ποτό μονάχοι σας. Λογικά δεν το κάνετε και πολύ συχνά. Φάε καλά, θα πιεις λίγο παραπάνω. Και φλέρταρέ τον. Θα πάρει μπρος κάποια στιγμή.

Αξιοποίησε τις δυνατότητες της τεχνολογίας

Δηλαδή sexting, selfies μπροστά στον καθρέφτη, γενικώς στείλ΄του μηνύματα αποπλάνησης. Κι αυτό μέρος των προκαταρκτικών είναι.

Σταμάτα να είσαι εγωίστρια

Ναι, κι αυτό sex tip είναι και μάλιστα πολύ χρήσιμο. Γιατί όταν είσαι εγωίστρια και ψωροπερήφανη και περιμένεις από τον άλλο “γιατί αυτός είναι ο κυνηγός”, μπορεί να περιμένεις για καιρό. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Γίνε πιο επιθυμητή στα μάτια του βγαίνοντας από την comfort zone σου. Η σχέση δεν λειτουργεί στον αυτόματο, θέλει δουλειά. Τουλάχιστον η συγκεκριμένη είναι κι ευχάριστη.

Λείψ’ του λίγο

Αν μένετε μαζί και άρα κοιμάστε κάθε βράδυ δίπλα δίπλα, σπάσε τη συνήθεια και τον ψυχαναγκασμό που σε κατατρώει κι ένα βράδυ μείνε σε μια φίλη σου ή στους γονείς σου, κάπου αλλού τέλος πάντων. Επιδίωξε να φύγεις κι ένα ταξιδάκι χωρίς εκείνον, να του λείψεις λίγο, να σε αναζητήσει. Απομακρύνσου χιλιομετρικά, όχι επικοινωνιακά. Έτσι σώζονται τα σπίτια και δεν κλείνουν.

ladylike.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ