ΘΑ ΤΙΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!

Στον αέρα θα τίναζαν το κέντρο του Ηρακλείου δύο άγνωστοι που τοποθέτησαν μεγάλης ποσότητας εκρηκτικά σε καφετέρια στην καρδιά της πόλης.

Οι άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία καφετέριας, στην περιοχή του πάρκου Θεοτοκόπουλου.

Ευτυχώς δεν υπήρξε έκρηξη, και πέταξαν στο εσωτερικό δυναμίτιδα, βάρους 920 γρ. Ευτυχώς δεν υπήρξε έκρηξη ενώ στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και πυροτεχνουργός, που περισυνέλεξε την ποσότητα του εκρηκτικού.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από αστυνομικές πηγές, η ποσότητα της δυναμίτιδας είναι τέτοια που τυχόν έκρηξη θα είχε δραματικά αποτελέσματα στην περιοχή..

Οι δύο δράστες «συνελήφθησαν» ωστόσο από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε το Cretalive, λίγα λεπτά πριν τις 04.00 τα ξημερώματα κι ενώ έβρεχε και το κέντρο του Ηρακλείου ήταν έρημο, δύο άγνωστοι, φορώντας κουκούλα ο ένας και σκούφο ο άλλος, που όμως αφήνουν εκτεθειμένο το πρόσωπό τους, έκαναν την εμφάνισή τους.

Ήταν μάλιστα προετοιμασμένοι, αφού αρχικά προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι του μαγαζιού με ένα τούβλο, ενώ κατόπιν χρησιμοποίησαν σφυρί. Κατόπιν έριξαν μέσα το εκρηκτικό υλικό, άναψαν φωτιά κι έφυγαν τρέχοντας, αφήνοντας τη βόμβα να κάνει το καταστροφικό της έργο…

Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι η απόπειρα είχε στόχο να “στείλει ένα μήνυμα”, οι εικόνες αποδεικνύουν ότι από σφάλμα των δραστών η βόμβα που πυροδότησαν δεν εξερράγη.

Δείτε το βίντεο από το cretalive.gr

cretalive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ