ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι το 2017 να είναι η χρονιά που το χαμόγελο και η ελπίδα θα επιστρέψει στην κοινωνία μας. Το χρειάζεται ο τόπος και οι άνθρωποι.

Σ’ αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε όλοι. Με αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο. Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και τα όσα μας οδήγησαν σ΄ αυτή, αποτελεί την ευκαιρία να αλλάξουμε συμπεριφορές,  λογικές και νοοτροπίες. Και αυτό μας αφορά όλους. Από την πολιτική και πνευματική ηγεσία, το πολιτικό σύστημα, τους φορείς της Αυτοδιοίκησης αλλά και τους απλούς πολίτες.

Ο επαναπροσδιορισμός των αξιών είναι αναγκαίος, για να βγει η χώρα από το τέλμα και αποτελεί ιστορική επιταγή η διαμόρφωση ενός νέου υποδείγματος βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης.

Λαρισαίες και Λαρισαίοι

Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και αποδοτική χρονιά για τη Λάρισα και το Δήμο Λαρισαίων. Θα είναι η χρονιά της έναρξης μεγάλων και σημαντικών παρεμβάσεων.  Θα είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την έναρξη υλοποίησης όσων σχεδιάσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Όμως, όπως έχουμε πει πολλές φορές – και αυτές τις ημέρες το αισθανόμαστε πιο έντονα – πόλη, είναι πάνω απ΄ όλα οι άνθρωποι. Η σκέψη μας και το ενδιαφέρον μας είναι,  επικεντρωμένο στη στήριξη των συμπολιτών μας και κυρίως όσων βρέθηκαν στη δίνη της κρίσης. Η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής πρέπει και είναι προτεραιότητά μας. Γιατί από την κρίση πρέπει να βγούμε όλοι μαζί.

Eύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και δύναμη!

 

Απόστολος Καλογιάννης

Δήμαρχος Λαρισαίων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ