Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ

Ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου δήμου Τυρνάβου Αλ. Χατζηκρανιώτη πρώην αντιδημάρχου

Αμέσως μετά την ψήφιση από το δ.σ. Τυρνάβου του τεχνικού προγράμματος, και του προϋπολογισμού αλλά και του σχεδίου δράσης για το 2017, ο κ. Δήμαρχος φρόντισε να προβεί σε δηλώσεις για δήθεν ανάπτυξη στο δήμο Τυρνάβου, αλλά κυρίως να λασπολογήσει σε βάρος πρώην συνεργατών του.

Οταν κάποιος εκφράζει διαφορετική άποψη, αμέσως σπεύδει να του προσάψει οτι συμφωνεί με τους πολιτικούς του αντιπάλους στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναφέρθηκε αναρωτώμενος για τη σχέση της παρθένας με το σατανά, απευθυνόμενος σε κάποιον που έχει προσφορά πολλών ετών στα δημοτικά πράγματα, και τα τελευταία 2 χρόνια ως αντιδήμαρχος αγροτικής και τοπικής ανάπτυξης, προσπάθησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για επίλυση των μεγάλων προβλημάτων στο συγκεκριμένο τομέα, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, όπως τον ορίσατε εσείς κ. δήμαρχε.

Σε ποιο βαθμό κατάφερα να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, αυτό θα το κρίνουν οι συμπολίτες μας, όπως θα κρίνουν και εσάς.

Φτάσατε στο σημείο να ζητήσετε την παραίτηση του κ. Κουτσίνα από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Σας απαντώ για μία φορά ακόμη δημόσια, ότι αυτό έχετε δικαίωμα να το ζητήσετε από αυτούς που βοηθήσατε προεκλογικά να εκλεγούν γιατί χωρίς τα δεκανίκια σας δεν θα μπορούσατε να ασκήσετε διοίκηση.

Δεν τιμήσατε αυτούς που σας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό σας.

Περισσότερα θα μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε στον απολογισμό για τα πεπραγμένα όταν γίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ