«ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΑΕΛ-ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ

Στην ανακοίνωση του «διαζυγίου» της με τον 27χρονο επιθετικό Ματθαίο Μαρουκάκη προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Μαρουκάκης αποχώρησε από τη Λάρισα βοηθώντας τα μέγιστα την ΑΕΛ για την άνοδό της στη SL, ενώ συμπλήρωσε 39 εμφανίσεις και 13 τέρματα με τη «βυσσινί» φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ματθαίο Μαρουκάκη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Να ‘ναι βέβαιος πως θα τον αισθανόμαστε πάντα ως μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας, καθώς δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ η συνεισφορά του στην επάνοδο της ομάδας στην Super League, την οποία πανηγύρισε ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ της».

ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Με αφορμή την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, ο πρώην επιθετικός των «βυσσινί», Ματθαίος Μαρουκάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, κάνοντας λόγο για «άδοξο τέλος» επισημαίνει τα εξής:

«Δυστυχώς το 2016 κλείνει για εμένα με άδοξο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κόσμο της ΑΕΛ για τις απίστευτες στιγμές που έζησα. Εύχομαι στην ομάδα να ολοκληρώσει τους στόχους της. Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία…»

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ