ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Με παιχνίδια και όμορφες ευχές έκανε τα παιδιά να χαμογελάσουν ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης που επισκέφτηκε την παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συνοδευόμενος από τον καθηγητή Γιώργο Συρογιαννόπουλο.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης μπήκε σε όλα τα δωμάτια της μονάδας, μοίρασε δώρα στα παιδιά και ευχήθηκε στους γονείς γρήγορη ανάρρωση και ένα “ζεστό” 2017 με άφθονη υγεία και αγάπη.

“Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή μας από το να κερδίζουμε ένα χαμόγελο από τα παιδιά μας…. Να τα κάνουμε να νιώθουν ασφάλεια ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες που βρίσκονται μακριά από τη ζεστασιά του σπιτιού τους. Είμαι και εγώ πατέρας και νιώθω απόλυτα την αγωνία των γονιών που βρίσκονται με τα αγγελούδια τους στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για μένα από τη χαρά που είδα σήμερα στα πρόσωπα τους… Εύχομαι το 2017 να έχει λίγη από την ….ομορφιά αυτών των παιδιών… Να είναι ένα έτος γεμάτο αγάπη, ευημερία και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων”

Αμέσως μετά ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με το σωματείο των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, όπου συζήτησαν με τον πρόεδρο Κώστα Λαρίση για τα προβλήματα τους και τις δυσλειτουργίες…. σε θεσμικά θέματα ,με το Γιώργο Κατσιαντώνη να δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό τους, με τη δέσμευση ότι τις επόμενες μέρες θα τεθούν όλα τα ζητήματα στο τραπέζι σε νέο ραντεβού που θα οριστεί από κοινού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ