ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Η Διοίκηση της 1ης Στρατιάς  με την ευκαιρία των εορτών, έδειξε το αλληλέγγυο πρόσωπό της και προσέφερε, για άλλη μια φορά,  το γιορτινό τραπέζι σε  44 μαθητές των Τμημάτων  Διδακτικής Υποστήριξης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Οι μαθητές που συνοδεύονταν από  εθελοντές εκπαιδευτικούς τους αλλά και τα μέλη- συντονιστές δράσεων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας,  Αγγελέτο Νίκο, Καλούδη Εύη, Νταλώση Γιάννη, και την εθελόντρια της γραμματειακής υποστήριξης της Στέγης Αλληλεγγύης Παπά Δήμητρα, γεύτηκαν  με ευχαρίστηση το πλούσιο μενού που ετοιμάστηκε με αγάπη στη Λ. Α.Φ. Λάρισας.

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι παρασύρθηκαν στους ήχους της μουσικής που γέμισαν τη φιλόξενη αίθουσα και χόρεψαν έως που ήρθε η ώρα να μοιραστούν στα παιδιά, κατά το έθιμο, δώρα, προσφορά των επιχειρήσεων:  «Άνεμος», βιβλιοχαρτοπωλείο Λάρισα, «Πρίσμα», βιβλιοχαρτοπωλείο-Σανής Δημήτριος Λάρισα, «digramma», εκτυπώσεις-εκδόσεις Λάρισα και  «Υδρόγειος»-Γκανάτσιος, βιβλιοπωλείο Τύρναβος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπία αξιωματικών της 1ης Στρατιάς  και εθελόντριες σύζυγοι αξιωματικών.

Οι  Ενεργοί Πολίτες Λάρισας ευχαριστούν πολύ τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, όλους αυτούς που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και αυτούς που την στήριξαν για να νιώσουν ευχάριστα  τα παιδιά οικονομικά αδύνατων οικογενειών που υποστηρίζονται  στην Στέγη Αλληλεγγύης.

Αγάπη – Ανθρωπιά – Αλληλεγγύη… Τα δύσκολα ενώνουν τις ψυχές μας!

Χρόνια πολλά !!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ