«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ!

Με την ΑΕΛ να μην έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές της καθώς βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση ικανού φορ, νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Παραγουανού Αντριάν Φερναντές, που ήρθε, είδε και απήλθε αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ο ποδοσφαιριστής «κόπηκε» στα εργομετρικά.

Ωστόσο ο προφανής λόγος της απόρριψης φαίνεται πως καταρρίπτεται από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα όχι μόνο υπέγραψε στη Σπορτίβο Λουκένιο, αλλά φρόντισε να «αδειάσει» κανονικότατα και τους «βυσσινί»!

Ο νεαρός επιθετικός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ασουνσιόν, ΑΜ730, υποστήριξε πως οι «βυσσινί» αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αλλάξουν τους όρους του συμβολαίου, με τις δύο πλευρές να μη συμφωνούν τελικά και για αυτό επέστρεψε στην πατρίδα του χωρίς να υπογράψει.

«Ταξίδεψα στην Ελλάδα, αλλά όταν έφθασα είδα ότι άλλαξαν το συμβόλαιο που μου είχαν υποσχεθεί κι επέστρεψα στην Παραγουάη. Δεν μου πήρε πολύ, συμφώνησα πολύ γρήγορα με τη Λουκένιο», υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής και όχι πως ασπαζόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη την εκδοχή του, απλά σας προετοιμάζουμε για καμιά μακροσκελή ανακοίνωση της ΠΑΕ πρωτοχρονιάτικα.

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΥΜΟΡΦΙΔΗ Η ΛΑΡΙΣΑ

Πάντως την ίδια ώρα στην ΑΕΛ καλά λόγια ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον 20χρονο μέσο Τζ. Ευμορφίδη, που δοκιμάστηκε μάλιστα σε «κλειστό» φιλικό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Ευμορφίδης σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε 3ετές επαγγελματικό  συμβόλαιο με τον Άγιαξ, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη στους «μικρούς» της Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από τη θρυλική ακαδημία της Μπαρτσελόνα, πρόλαβε να αγωνισθεί με τις μικρότερες κατηγορίες και στην Άλκμααρ και τέλος επί ελληνικού εδάφους φόρεσε και τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ!

Από βιογραφικό πλούσιο, από ουσία να δούμε…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ