ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΑΡΗ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τουρκικά κρατικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφία ενός υπόπτου για τη διάπραξη της πολύνεκρης τρομοκρατικής ενέργειας στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, «Reina», οι οποίες ελήφθησαν από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που εξετάστηκε από την αστυνομία, συμπεριλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δράστη.

Η διεύθυνση που είναι αρμόδια για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος της εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης συνεχίζει την έρευνά της, διευκρίνισε το πρακτορείο.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η αστυνομία υποπτεύεται πως ο δράστης είναι υπήκοος του Ουζμπεκιστάν ή του Κιργιστάν και ανήκε στο Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη.

Το γνωστό κλαμπ στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ήταν κατάμεστο την Πρωτοχρονιά όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ με τουφέκι εφόδου Καλάσνικοφ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο δράστης μίλησε αραβικά.

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 69 άλλοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί τα 38 από τα 39 θύματα.

altsantiri.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ