«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ!

Σε ρυθμούς… Φερναντές παρά την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή που δεν φόρεσε ποτέ τα «βυσσινί» κινείται η Λάρισα, καθώς μετά τις δηλώσεις του παίκτη για ανατροπές στο συμβόλαιό του που χάλασαν τελικά τη μεταγραφή ήρθαν και δηλώσεις του εκπροσώπου του που ανατρέπουν τα… ανατραπέντα!

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του εκπροσώπου του Παραγουανού ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα Γιώργου Ελευθερούδη στο «βυσσινί» ραδιόφωνο ,το θέμα είχε να κάνει αυστηρά με τα εργομετρικά του παίκτη χωρίς να υπάρχει κανένα οικονομικό ζήτημα αναφορικά με το  συμβόλαιό του.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα  στην συγκεκριμένη υπόθεση και μιλάω ως άνθρωπος που υπάρχει συνεργασία μεταξύ εμού και της ΑΕΛ. Ήταν εξαιρετική η πρόταση που έκανε η ομάδα. Από την αρχή υπήρχε μία συμφωνία του παίκτη με την ΑΕΛ. Η πρόταση της ομάδας ήταν εξαιρετική, για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Μία ολοκληρωμένη πρόταση, με καλή αμοιβή για 2.5 χρόνια συμβόλαιο», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση που «αδειάζει» τον ποδοσφαιριστή.

Ξεκάθαρος ο μάνατζερ, με επιφύλαξη άλλωστε μεταφέρθηκαν από το paidis.com τα λεγόμενα του νεαρού επιθετικού και δεν άργησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Και μεταξύ μας τώρα, σε τέτοιους καιρούς δεν «σηκώνεις» τα έξοδα μιας μετακίνησης από την Παραγουάη για να «παίξεις» στη συνέχεια με τη συμφωνία κινδυνεύοντας να μείνεις στα κρύα του λουτρού! Άρα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ