ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ Ο ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟΣ!

Αντιμέτωποι με μια μάλλον ξαφνική αν όχι δυσάρεστη εξέλιξη βρέθηκαν οι φίλαθλοι του Σμόλικα Φαλάνης, καθώς με την έλευση του νέου έτους ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Δημήτρη Μανακούσιου από το Σμόλικα στον Ατρόμητο Παλαμά του Τάσου Μπεριτζά, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε διοικούντες, προπονητές και συμπαίκτες για τη συνεργασία ευχόμενος τα καλύτερα για τη συνέχεια, ενώ αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της απόκτησής του αναφέρει τα εξής:

 «Νέο έτος, νέα αρχή, νέα μεταγραφή για την ομάδα μας ενισχύοντας την άμυνα μας. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Μανακούσιο Δημήτρη ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Επίσης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα μεγάλων ομάδων όπως η ΑΕΛ (τόσο στην ομάδα των U17 όσο και στην μεγάλη ομάδα), ο Φαλανιακός, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Δωτιέας Αγιάς(στην Γ’ εθνική).

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Δ.Σ. του Σμόλικα Φαλάνης που συνέβαλλε στην τάχιστη υλοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια μας, σου ευχόμαστε μια καλή χρόνια με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία!».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ