ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝ. ΨΥΡΡΑ

Πυκνώνουν καθημερινά οι αντιδράσεις μελών και φίλων της ΝΔ για την ενέργεια της πρώην δημάρχου και επικεφαλής σήμερα της παράταξης που στήριξε το κόμμα στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Τυρνάβου Αν. Ψύρρα,να διευκολύνει με την απουσία της τη δημοτική αρχή να περάσει τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμό και σχέδιο δράσης για το 2017.

Και φυσικά δεν πείραξε αυτή καθ’ αυτή η απουσία της από τη συνεδρίαση λόγω ασθένειας, όπως ανέφερε,αλλά το γεγονός ότι δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση που να αναφέρει ότι αν ήταν παρούσα θα καταψήφιζε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα.

“Η ΝΔ όλο αυτό το διάστημα έχει κηρύξει πόλεμο στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του ζητώντας εκλογές για να φύγει αυτή η κυβέρνηση και στον Τύρναβο η δική μας υποψήφια διευκολύνει τη δημοτική αρχή που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα”, επισήμαινε χθες στέλεχος του κόμματος, που ζητά να ξεκινήσουν καταστατικές διαδικασίες κατά της κ. Ψύρρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλα στελέχη που αν και πιστεύουν ότι στις τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση, επισημαίνουν ότι η κ. Ψύρρα δεν ζήτησε να περιλάβει η Δ.Α.  του Τυρνάβου στο τεχνικό της προτάσεις της παράταξης, ώστε να τη διευκολύνει για να ψηφίσει προϋπολογισμό και πρόγραμμα.

Πάντως αν και δεν υπάρχει μέχρι σήμερα επίσημη αντίδραση από την πλευρά της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ για το θέμα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι κάτι θα γίνει εντός των επομένων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ