ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΟΣ

Παίκτης του Τυρνάβου 2005 είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τυρναβίτης ποδοσφαιριστής που επέστρεψς στην ομάδα της πόλης του με στόχο να τη βοηθήσει στην προσπάθεια για μια καλύτερη πορεία στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ που ξεκινά το Σάββατο.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις μικρές ομάδες του Τυρνάβου, έπαιξε στο Αργυροπούλι και στην Ακαδημία Τυρνάβου.

Εν τω μεταξύ αποχώρησε από την ομάδα του Τυρνάβου ο Χρήστος Κουσάνας, ο οποίος για το υπόλοιπο της χρονιάς θα παίζζει στον Ροδιακό. Με αφορμή την αποχώρησή του η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωσή της τον αυχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα,  την οποία όπως αναφέρει κοσμούσε με την παρουσία του. Επιπλέον τονίζει ότι ο Χρήστος Κουσάνας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και τον περιμένει μια θέση στο ρόστερ της με την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

ΕΥΧΕΣ

Η διοίκηση του Τυρνάβου 2005 με την ευκαιρία του νέου χρόνου εύχεται σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, χορηγούς και σε όλο τον κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρές.

Επίσης ευχαριστεί όλους για τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα και τους καλεί να παραβρεθούν την Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και του 2ου γύρου του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Τυρνάβου με τη Λάρισα 2012 για να στηρίξουν την ομάδα.

Τέλος όπως αναφέρει συνεχίζεται η προσπάθεια για να επιστρέψουν και άλλοι τυρναβίτες ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους από αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ