ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ Η ΑΕΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Με τους νεοαποκτηθέντες Θεοδωρόπουλο, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα στην αποστολή υποδέχεται αύριο στις 17.15 στο AEL FC ARENA τη Βέροια η ΑΕΛ, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η αποστολή της ΑΕΛ που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας απαρτίζεται από 23 συνολικά ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:  Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Κουτογλίδης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Οουσού, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Ρέντζας, Χοτζάλι, Μακρής, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα.

Σημειώνεται πως εκτός αποστολής έμειναν αναγκαστικά οι Αβραάμ, Βαρέλα, Μασούρας, που διανύουν στάδιο αποθεραπείας, αλλά και ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος στην χθεσινή προπόνηση υπέστη διάταση τετρακέφαλου και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε πλήρη δράση στο τέλος της εβδομάδας.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την Βέροια.

Βοηθοί του Σερραίου ρέφερι ορίστηκαν ο Νικόλαος Κοτούλας επίσης από τις Σέρρες και ο Αντώνιος Δίπλαρης από την Καρδίτσα, ενώ τέταρτος ορίστηκε να είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας επίσης από την Καρδίτσα.

Τέλος παρατηρητής ορίστηκε να είναι ο Γρηγόριος Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ