«ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά, παιχνίδι που εξελίσσεται σε… «οδύσσεια» για την ομάδα, από την οποία θα λείψουν για μια ακόμη φορά οι τραυματίες Βαρέλα, Αβραάμ, Λαμπρόπουλος και Μασούρας,

που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Ντοντό, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο ματς με τη Βέροια.

Την αποστολή των «βυσσινί» απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Κόντορ, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Καπός, Γκαγέχο, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης και Γιοβάνοβιτς, ενώ εκτός τελευταία στιγμή έμεινε και ο Γκόλιας που παρουσίασε έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η 4ήμερη “οδύσσεια” της ΑΕΛ ξεκίνησε σήμερα, καθώς ο καθυστερημένος ορισμός του αγώνα δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων για το συγκεκριμένο τριήμερο. Έτσι, η αποστολή θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου νωρίς το πρωί του Σαββάτου να “πετάξει” για τα Χανιά, όπου θα προπονηθεί το μεσημέρι σε γήπεδο της περιοχής. Επιπλέον, το βράδυ της Κυριακής η αποστολή θα παραμείνει στα Χανιά κι αφού προπονηθεί το πρωί της Δευτέρας, θα επιστρέψει το απόγευμα με πτήση προς Θεσσαλονίκη!

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο ρέφερι Άγγελος Ευαγγέλου, από το Σύνδεσμο Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, που θα γίνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 17:15 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά. Βοηθοί του ο Ηλίας Αλεξέας από την Μεσσηνία και ο Δημήτρης Τζαφόλιας από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Σπυρίδων Μιχελής από την Ένωση Πειραιά  και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ