“ΧΩΡΑΦΙ” ΤΟ ARENA

Αθλητικός πολιτισμός από τον Ναζλίδη στο παιχνίδι με τη Βέροια

Πλήθος αρνητικών σχολίων στο παιχνίδι με τη Βέροια στο AEL FC ARENA με τη κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου να μην περνά απαρατήρητη από τους φιλάθλους, αφού η κατάσταση του χλοοτάπητα σε ορισμένα σημεία και κυρίως μπροστά από τις δύο εστίες ήταν το λιγότερο απογοητευτική, θυμίζοντας «χωράφια» άλλων κατηγοριών.

Προβλήματα εξάλλου υπήρχαν και με το φωτισμό του γηπέδου, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλαθλοι να διαμαρτυρηθούν για τη δυσχερή παρακολούθηση του βραδινού -όπως εξελίχθηκε μετά και τη διακοπή- αγώνα, μιας και δεν λειτούργησαν λόγω προβλήματος (;) όλοι οι προβολείς του γηπέδου.

Στον αντίποδα μόνο καλά λόγια ακούστηκαν από όλους για την αντίδραση του Ναζλίδη στην επίτευξη του τέρματος που χάρισε τελικά και τη νίκη στην ΑΕΛ, η οποία να θυμίσουμε έπαιζε με παίκτη λιγότερο ένα ματς κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με βάση τη βαθμολογική της θέση αλλά και τον αντίπαλο με τον οποίο προς το παρόν έχει τους ίδιους στόχους.

Δεν ξέχασε το πέρασμά του από την πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Θωμάς Ναζλίδης, έτσι δεν πανηγύρισε την απίστευτη ανατροπή, παρά μόνο ύψωσε με νόημα το χέρι του.

Αθλητικός πολιτισμός και μπράβο του!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ