ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στο ΤΕΙ  Θεσσαλίας αύριο, 9 Ιανουαρίου 2017  θα λειτουργήσουν κανονικά  όλες οι διοικητικές υπηρεσίες , καθώς και τα μαθήματα (Εργαστήρια + θεωρίες) όλων των Τμημάτων και στις 3 πόλεις (Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα). 

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δρ. Παναγιώτης Γούλας αναφέρει:

“Σήμερα στους δρόμους των Τμημάτων του ΤΕΙ Λάρισας, ρίχθηκαν 2 φορτηγά αλάτι από το Δήμο Λαρισαίων μετά από αίτημά μου και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Σούλτη Γεώργιο, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο Φώτιο ο οποίος μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία  υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει αλάτι αύριο στους Προέδρους των 4 Τμημάτων μας στην Καρδίτσα.

Σε συνομιλία που είχα με τον Δήμαρχο Τρικαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτριο, με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χιονιού στα Τρίκαλα , αλλά είναι πρόθυμος για οποιαδήποτε βοήθεια.

Τέλος θα πρέπει να τονίσω τόσο στο Εκπαιδευτικό, Διοικητικό και Ειδικό Τεχνικό προσωπικό,καθώς και στους φοιτητές, να είναι προσεκτικοί σε δρόμους που δεν ρίξαμε αλάτι , διότι το χιόνι είναι παγωμένο προς αποφυγή πτώσεων και πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com