ΓΙΑ «ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΤΟΥ ΤΣΙΩΛΗ» ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ!

Πολλά και ενδιαφέροντα τα όσα ειπώθηκαν από τη «βυσσινί» συχνότητα μετά την ήττα της ΑΕΛ στα «Περιβόλια», με το διευθυντή του αλλά και τους ακροατές να τα βάζουν από τον τεχνικό και το διαιτητή μέχρι και το ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας!

Γκρίνιες για την 11άδα της ΑΕΛ που έγινε γνωστή στους αντιπάλους από τη δημοσίευση της τοπικής «Ελευθερίας», γκρίνιες για πέναλτι-μαρς που δεν δόθηκε στον Καπό και γκρίνιες για τις επιλογές Τσιώλη να βάλει Αφρικανό σε χιονισμένο τερέν και να ξεχάσει το Λετονό που πέρασε τελικά ως αλλαγή ήταν ορισμένα από τα πολλά που ακούστηκαν!

«Σήμερα είχαμε ένα αυγοτάραχο από το Σ. Τσιώλη», ήταν το σχόλιο του Γ. Καλογιάννη που περιέγραψε «ανακάτεμα που δεν βγήκε στον προπονητή», την ώρα που το τηλεφωνικό κέντρο του ρ/σ έπαιρνε φωτιά!

Ψύχραιμος ο Καρδιτσιώτης προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε από την πλευρά του στο συνδρομητικό κανάλι πως καθοριστικό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα.

«Το πρώτο γκολ, έτσι όπως ήρθε, άλλαξε πολλά πράγματα, γιατί ήταν στη λήξη του πρώτου μέρους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό πρόσωπο, κάναμε καλές ευκαιρίες. Σε μία αδράνεια δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Τα παιδιά δεν το άφησαν, το κυνήγησαν, αλλά ο Πλατανιάς έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στο τρίτο γκολ τέλειωσαν όλα», τόνισε ο Σ. Τσιώλης.

Από το «δόξα το Θεό» της Βέροιας στο «βόηθα Παναγιά» του Πλατανιά, είχαμε δεν είχαμε… πεντοζαλιστήκαμε στην Κρήτη!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ