Γ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ: ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Απάντηση στις καταγγελίες της Δράσης Πολιτών, δίνει μέσω του paidis.com ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου αρμόδιος για θέματα ανάπτυξης και αγροτικής οικονομίας Γ. Κουτσοδήμος, υποστηρίζοντας ότι η δημοτική αρχή από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα της χιονόπτωσης και του παγετού.

Οπως επισημαίνει ο κ. Κουτσοδήμος από νωρίς χθες το πρωί ο δήμος με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει έριξε αλάτι σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, ενώ σε συνεργασία με την περιφέρεια κατέβαλε προσπάθεια για να καθαριστούν και οι δρόμοι, Λάρισας – Τυρνάβου, Λάρισας – Αμπελώναα – Γυρτώνης και Λάρισας – Αμπελώνα – Ροδιάς.

Μάλιστα όπως τονίζει χθες το βράδυ μηχάνημα της περιφέρειας έριξε αλάτι σε όλο το δρόμο από τη Λάρισα μέχρι τη Γυρτώνη μέσω Αμπελώνα.

Σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου ρίχνουν αλάτι σε κεντρικούς δρόμους, σε επικίνδυνες στροφές, αλλά και σε ανήλια σημεία με στόχο να μην μείνει σημείο με πάγο.

“Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που ασκούν κριτική να αφήσουν τη ζεστασιά του τζακιού τους και να δουν από κοντά την πραγματική εικόνα των δρόμων, αλλά και τις προσπάθειες που κάνουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσοδήμος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ