ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας εναντίον διαιτητή και επόπτη

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε χαρακτηρισμούς, αφού όσα και να πούμε θα ‘ναι λίγα. Θα αναφερθούμε ωστόσο και στο ανύπαρκτο οφ σάιντ σε βάρος του Καπού στο πρώτο ημίχρονο και εν γένει, στις προκλητικά πολλές ανάποδες υποδείξεις του ιδίου επόπτη Αλεξέα από τη Μεσσηνία, όλες σε βάρος μας,

με πιο καθοριστική το ανύπαρκτο κόρνερ απ’ το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Πλατανιά. 

Πολύ περισσότερο, όμως, έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να σταθούμε στον μη καταλογισμό απ’ τον κ.Ευαγγέλου του καταφενέστατου πέναλτι που έγινε στον Καπό στο 23ο λεπτό, όταν σπρώχτηκε από πίσω, τόσο εξόφθαλμα όσο και επιδεικτικά από τον Μπανανά κι ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, γεγονός το οποίο βάσει κανονισμού θα έπρεπε να επισύρει και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό!  

Καταλαβαίνετε βέβαια πως με το 0-1 από τόσο νωρίς, θα άλλαζε άρδην όλη η μορφή του αγώνα και κατά συνέπεια η εξέλιξη και φυσιολογικά, η έκβαση της αναμέτρησης. 

Δεν πειράζει όμως, γιατί ξέρουμε τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα κι είμαστε βέβαιοι πως όσο κάποιοι μας κυνηγάνε, τόσο εμείς θα τους εκθέτουμε. Είτε κερδίζουμε, όπως προ ημερών τη Βέροια, είτε χάνουμε, όπως σήμερα στα Περιβόλια. 

Κατά τα λοιπά, ακόμη ελπίζουμε ότι η επιλογή αυτών των διαιτητών, αλλά κι αυτού του είδους οι διαιτησίες, δεν είναι μέρος σχεδίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ