ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ «ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ» ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρασίνου να μετατρέπονται σε «στρατηγείο» του Δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν με την κακοκαιρία και τον παγετό που επικρατεί πλέον στη Λάρισα, συνεχίζεται η προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Έτσι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κινούνται οι ελάχιστοι Λαρισαίοι στο κέντρο της πόλης, καθώς «αλατιέρες» αλλά και συνεργεία προχώρησαν στη ρίψη αλατιού σε κεντρικούς δρόμους, πεζόδρομους και πεζοδρόμια, ενώ την ίδια ώρα σημαντικά προβλήματα παρουσιάστηκαν στις συνοικίες της πόλης.

Η συνεχής χθεσινή χιονόπτωση σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους -5 βαθμούς Κελσίου παρά την ηλιοφάνεια, προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις καθώς δρόμοι αλλά και πεζοδρόμια έχουν μετατραπεί σε «παγοδρόμια» κρύβοντας παγίδες για αυτοκίνητα και πεζούς.

Με το δήμο Λαρισαίων να προχωρά σε συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων και την κίνηση να είναι σχεδόν ανύπαρκτη, είναι χαρακτηριστικό πως Λαρισαίοι ΙΧήδες εμφανίστηκαν στη Νέα Πολιτεία, τη συνοικία Αβέρωφ, τη Νεράιδα κλπ. «φορώντας» αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ