Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ “ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ”

«Η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει φορολογικό και ασφαλιστικό πογκρόμ σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, καλούνται φέτος για πρώτη φορά να καταβάλλουν υπερβολικά ποσά σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές». Με τα λόγια αυτά σχολίασε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από τον Τύρναβο

όπου βρέθηκε, την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.

Ο Λαρισαίος βουλευτής – αφού παρακολούθησε την Αρχιερατική Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη – συνομιλώντας με κατοίκους του Τυρνάβου, επικεντρώθηκε στον ειδικό φόρο που έχει επιβληθεί στο κρασί, επαναβεβαιώνοντας την υπόσχεσή του προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για «άμεση κατάργησή του», μόλις η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Κέλλας σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε λόγο για μια «κυβέρνηση που κινείται χωρίς άλλο σχέδιο, παρά μόνο αυτό της τακτοποίησης ημετέρων στο δημόσιο με στόχο την παραμονή της στην εξουσία».

«Ο ελληνικός λαός έχει κρίση και θα δώσει πληρωμένη απάντηση στις ερχόμενες εκλογές, στην επικίνδυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η παράταξή μας προχωρά σε μια συμφωνία αλήθειας με τον Ελληνικό λαό, με στοχευμένες προτάσεις, για να επανέλθει η σταθερότητα στην ελληνική οικονομία που θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την πολυεπίπεδη κρίση», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ