ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Υπέγραψε στους «βυσσινί» ο Αζέρος μεσοεπιθετικός-Ματαιώθηκε η προπόνηση

Η κακοκαιρία των τελευταίων 24ωρων «χτύπησε» και την προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την ώρα που και το παιχνίδι βρίσκεται «στον αέρα» εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ το γήπεδο παραμένει καλυμμένο με χιόνι.

Η αποστολή επέστρεψε μεν κανονικά από τα Χανιά, αλλά το προπονητήριο των Δένδρων ήταν παγωμένο από τις πολικές θερμοκρασίες και τη νέα πυκνή χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, ενώ η σημερινή προπόνηση ματαιώθηκε.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το ύψος του χιονιού δεν επέτρεψε την ασφαλή μετακίνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών αλλά και μελών της τεχνικής ηγεσίας προς οποιονδήποτε από τους εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, ενώ η αυριανή προπόνηση θα εξαρτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

Εξάλλου στο «μέτωπο» των τραυματιών Βαρέλα και Μασούρας αναμένεται εντός της εβδομάδας να μπουν σταδιακά σε ομαδικό πρόγραμμα, ενώ μετά το ειδικό πρόγραμμα ανάκαμψης που ακολούθησε, σε ομαδικούς προπονητικούς ρυθμούς αναμένεται να μπει και ο νεοαποκτηθείς Τζ. Ευμορφίδης.

Στη διάθεση του Σ. Τσιώλη βρίσκεται πλέον και ο Ντοντό, ενώ Αβραάμ και Λαμπρόπουλος συνεχίζουν τις προσπάθειες επανένταξης μετά τον τραυματισμό τους.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΑΕΛ

Νέα κλήση σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για την ΠΑΕ ΑΕΛ, που την Παρασκευή 13/1 και ώρα 13.30 καλείται να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς και για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της στο παιχνίδι με τη Βέροια.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΖΕΡΟΣ

Στο μέτωπο των μεταγραφών παίκτης της ΑΕΛ θεωρείται από σήμερα ο Αζέρος μεσοεπιθετικός  Αμίτ Γκουλουζάντε, με τη μεταγραφή και την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών να ανακοινώνεται και επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο Γκουλουζάντε είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1992 στο Μπακού και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2009 από τη Νέφτσι. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην τουρκική Ερσίγεσπορ, στη Ραβάν Μπακού, στην Καμπάλα, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Ντοντό, στην πορτογαλική Ατλέτικο Κλουμπ, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 ανήκε στην Σουμγκάιτ, με την οποία κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές, σημειώνοντας 1 γκολ. Από το 2007 έχει αγωνισθεί σε όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, ενώ έχει και 3 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών της πατρίδας του.

Την ίδια ώρα απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιταμπαλά, με το κασέ του Γαλλοκογκολέζου επιθετικού να θεωρείται υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΛ, ενώ όπως όλα δείχνουν έληξε άδοξα και η περίπτωση του Ισπανού φορ που υποτίθεται πως από τη Δευτέρα θα έμπαινε στο αεροπλάνο που θα τον έφερνε στη χώρα μας για λογαριασμό των «βυσσινί».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ